TESTIMONIAL

Karin trekt je uit het hoofd en terug naar je gevoel. Terug naar wat je echt van binnen wilt. Ze is niet bang om je te zeggen wat je moet horen. Ze confronteert je altijd op een liefdevolle manier en met humor!

Nienke

Ik was erg moe van het combineren van mijn eigen bedrijf en mijn privé leven. Alles liep door elkaar en ik wist niet hoe ik alles voor elkaar moest krijgen zonder in te leveren op mijn inkomsten. Sinds mijn coachingstraject bij Karin zorg ik beter voor mezelf. Ik kan grenzen stellen en mijn eigen prioriteiten bewaken. Daardoor voel ik me veel rustiger en gelukkiger, op mijn werk en ook thuis bij mijn gezin. Dat wilde ik graag, daar kwam ik voor.  Ik werk nu minder uren, zit zelfs wel eens met een tijdschrift op de bank te niksen terwijl mijn omzet gelijk gebleven is.

Wendy

Omdat ze zo sterk in contact is met haar eigen denken en intuïtie, is Karin een heldere spiegel. Samen kwamen we zo snel tot de kern van wat er echt speelde. Ze reikte me vervolgens de juiste stappen aan om ermee aan de slag te gaan. Karin combineert doelgerichtheid met oprechte aandacht. Zo maak je grote stappen voorwaarts.

Kai

Karin’s bijzonder sterke afstemming op mij heeft me veel inzichten gebracht. Ik twijfelde en piekerde al lange tijd over mijn werk en over de opleiding waar ik me voor ingeschreven had. Haar oprechte interesse en aandacht brachten me naar vragen waarvan ik niet wist dat ik ze had. Tegelijk bracht ze me daarmee veel duidelijkheid over wie ik werkelijk ben en wat ik werkelijk wil. Ik kon al snel op de juiste manier verder met mijn sollicitaties; ik weet nu welke kant ik op wil.

Miranda

Karin is analytisch zeer sterk, luistert goed en heeft lef. Ze durfde me af te remmen en me te onderbreken. Dat was wel nodig, want ik kan nogal eens verzanden in mijn eigen verhaal. Doordat we oefeningen afwisselden met gesprekken bleef de vaart er gelukkig wel in. We hebben ook veel gelachen! Ik heb geleerd om te gaan met mijn onzekerheid en merk dat ik nu goed kan blijven staan voor wie ik ben, ook in moeilijke periodes.

Pieter Jan